Borvacsora Est - Juhász Pincészet
6 fogásos Gourmand borvacsoraest a Garden Hotelben
Borvacsora est
Október 29. 20:00
Juhász pincészet
Eger a borok bástyája! Kiváló minőségű szőlőből kiváló minőségű bor! Ez a mottója Juhász Péternek akiben tudatosodott, micsoda érték az, ha az ember alkot valamit. Valami olyat, melyet egész kis korától kezdve dédelget, a szőlőtelepítéstől egészen a bor elkészítéséig. A természet adta dolgok mellet minden benne van:a szeretet, aggódás, törődés. S mindennek a végeredménye: a bor. A Juhász pincészet ragaszkodik Eger jellegzetes fajtáihoz: Olaszrizling, Leányka, és természetesen a Bikavér alapanyagok: Kékfrankos, Zweigelt, de követve a piaci igényeket, az egyre divatosabb fajtákból is telepítettek: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot.