A KizmanTravel.com
csoport tagja

My status
Szálláskeresés
Úticél:
Érkezési dátum:
Távozási dátum:
Nem tudom érkezésem / távozásom dátumát

Budapest, hotelek és szállodák


Irodánk hotel kínálata Budapesten, budapesti hotelek, budapesti szállodák és apartmanok, szállás Budapest vonzáskörzetében

Segítünk Önnek a megfelelő budapesti szállás kiválasztásában, budapesti szállások a legnagyobb elérhető választékban találhatóak meg interneteses travel irodánk kínálatában, ami folyamatosan frissül változatos, de mindig a legmegfelelőbb, legjobb budapesti hotelek választékával, akciós budapesti szállások nagy számban várják Önt és családját! Hazai hotelek Budapest területén aktuális, akciós csomagjai tekinthetőek meg weblapunkon, a kikapcsolódni vágyóknak. Budapesten lévő hotelek széles kínálata érhető el weboldalunkon. Foglalja le az Ön igényének leginkább megfelelő szállást Budapesten, a budapesti programjának legmegfelelőbb budapesti szállások egyikét: hotelek Budapesthez közel, budapesti hotelek, budapesti wellness és konferencia hotelek elérhetőek mindig a legfrissebb, áttekinthető, praktikus, az Ön igényeinek leginkább megfelelő választékban. Szállás, budapesti szállások, budapesti panziók, hotelek sokféle árszínvonalon és szolgáltatási profillal megtalálhatóak, s számos eltérő stílus, szolgáltatás típusok jellemzik a hoteleket Budapesten, de leginkább az határozza meg, hogy egy hotel Budapesten Önnek mit tud biztosítani, hogy azt a hotelt Ön mennyire tudja igényeinek megfelelően kiválasztani valamint biztonsággal, egyszerűen a budapesti szállások közül az Önnek leginkább megfelelőt megtalálni kikapcsolódás, nyaralás, pihenés céljára. Tájékoztatónk ebben segít Önnek, mi kiválasztottuk az ország legjobb szállodáit, apartman házait, üdülőit, melyek közül a legspecifikusabb keresés szerint is megtalálhatja az Önnek leginkább tetsző szállást Budapesten. Szállás ajánlatok, észrevételek, vélemények a színvonalas budapesti szállásokról is megtalálhatóak, kísérje figyelemmel a budapesti hotelek vendégeinek saját tapasztalatait, hogy így még pontosabb, közelibb képet kapjon bármely budapesti hotel kínálatáról, szolgáltatásainak minőségéről, mielőtt a budapesti szállás elfoglalása céljából választana valamit.

 Budapesti hotelek: Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő szállodát a luxuskategóriájú hotel kínálattól az olcsó hotelekig Budapesten. Travel irodánk kínálatában a budapesti szállás elfoglalása egy-két perc alatt megoldható pár kattintással, s Ön azt is ellenőrizheti, hogy a kiválasztott budapesti hotel szobái közül az Ön által kiválasztott időszakban melyek budapesti hotelekben elérhető a szállás elfoglalása. Budapesten lévő hotelek valamint kedvező csomag üdülési ajánlataik széles körben elérhetőek, Ön akár kikapcsolódás, nyaralás, pihenés, akár üzleti konferencia vagy épp családi ünnep, rendezvény megszervezése miatt keres akciós vagy éppen különleges, extra budapesti szállás elfoglalása ajánlatot, travel irodánk kínálatában széleskörű, válogatott kínálat várja! Hotelek Budapesten: Interneten csak pár kattintás a budapesti szállás elfoglalása, széleskörű elérhető választékunkból Budapest vonzáskörzetében lévő hotelekre. Ebben a tekintetben fontosnak tarthatja Ön is adott budapesti hotel szolgáltatásainak minőségét, valamint a sokféle kínálatot, látnivalók közelségét Budapesten, színes programokat, a változatos látnivalók, programok közelségét a kiválasztott hotelhez.

 Ön kikapcsolódás, pihenés, nyaralás céljára a budapesti hotel környékén minél sokszínűbb látnivalókban bővelkedő környezetet tud elérni könnyen, gyalog, annál jobb választás a hotel Budapesten. Fontos, hogy Ön rendszeresen, praktikusan szervezhesse budapesti programjait a szállodából. Tudjuk, Budapest kiemelkedik a gyönyörű, változatos, érdekes látnivalók, a szép, régi és új építészeti emlékek, kulturális örökség terén, ezen kívül szórakozás tekintetében Budapest óriási előnnyel, vezető szereppel rendelkezik Európa más országainak fővárosaihoz képest, valamint ezt az előnyt Ön egy minőségi, jól kiválasztott budapesti pihenés, kikapcsolódás, nyaralás során tudja leginkább kihasználni.

Kerületenként, a központtól való távolság tekintetében is egyaránt fontos az elhelyezkedés és lehetnek változások a hotelek tekintetében Budapesten. A budapesti hotelek, apartmanok, panziók kínálata található meg mindig friss travel irodánk kínálatában, sok-sok részletes információval a budapesti szállás elfoglalása, szolgáltatások és vendég véleményezések tekintetében is.  Válogatott Budapesten lévő hotel, budapesti hotel valamint panzió travel irodánk kínálatában Ön választhat a kerületek, a Duna-part közelsége, vagy éppen a budapesti hotelek szolgáltatásai, besorolása szerint is, s mindegyiknek megvan a maga szépsége és előnye pihenés, nyaralás, kikapcsolódás szempontjából. Hunguest szállodák valamint hotelek Budapesten, emellett Budapest közelében nagy számban igénybe vehetőek például, s travel irodánk kínálatában is szép számmal megtalálható a budapesti szállás kínálatban a legtöbbféle igénynek megfelelő budapesti hotel is. A budapesti Hunguest hotelek jellemzője, hogy többségük wellness valamint gyógy hotel, különösen Budapest peremvidékén, vonzáskörzetében ilyen típusú a fő profilja a Budapesthez kapcsolódó hoteleknek. Budapest hotel kínálata rendkívül gazdag, az egyik leggazdagabb Európában, a budapesti hotelek valamint budapesti szállások nagy része elérhető travel irodánk kínálatában sok hasznos információval, részletes budapesti szállás elfoglalásával kapcsolatos információkkal, szolgáltatás leírásokkal egyaránt. Akciós szállás kínálat is kiemelkedő Budapest legtöbb kerületében.

 A budapesti szállás elfoglalása a legfontosabb feladat, ha az ember Budapesten hosszabb vagy rövidebb időt eltölteni, pihenni szeretne. Irodánk 1 helyen, egyszerűen hozzáférhetően mindig tájékoztatja Önt a budapesti szállás lehetőségekről, hogy soha semmilyen hasznos kikapcsolódás, pihenés, nyaralás ajánlatról se maradjon le Budapestet illetően.

 Weblapunkon a legjobb budapesti hotel akciók, last minute illetve ultra last minute szolgáltatások, kedvezményes ünnepi, alkalmi budapesti szállás ajánlatok mindig frissen láthatóak, gyors, praktikus budapesti szállás elfoglalással. Budapesti Hunguest és más típusú hotelek akciós ajánlatai találhatóak meg mindig naprakészen.

 A budapesti szállás elfoglalása nagyon egyszerű folyamat. Akciós hotel ajánlatok Budapesten, emellett hotelszobák sokszor baráti áron, akciós csomagokban is három, négy valamint ötcsillagos budapesti hotelekben elérhetőek. Minőségi Wellness hotelekben Budapest területén lehetőség van az ún. day spa szolgáltatásra is, ami annyit tesz, hogy a wellness szolgáltatás a budapesti szállások területén akciósan,a budapesti szállás elfoglalása nélkül is igénybe vehető, ez beiktatható egy budapesti wellness hétvége valamint olcsó szállás kombináció megvalósításába is!

 Budapesti hotel, budapesti szállás kereső szolgáltatásunkkal pedig specifikusan kereshet kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés céljára egészsége, a testi-lelki felfrissülés érdekében egészen különleges budapesti wellness hoteleket is. Például, ha Önt érdekli a thai masszázs és szívesen kipróbálná egy budapesti kirándulás keretében, erre specifikusan is kereshet a hotelek kínálatában a Budapest területén lévő hotelek legfrissebb akciós ajánlatai közül. Tekintse meg Budapest legjobb wellness hoteljeinek elsőrangú ajánlatait! Akciós budapesti wellness hétvége valamint budapesti wellness csomagajánlatok mind családok, mind üzletemberek kikapcsolódásához a lehető legmegfelelőbb kínálatban megtalálhatóak travel travel irodánk kínálatában.

 Budapest Európa legizgalmasabb fővárosa, itt a régi török gyógyfürdőktől, valamint budapesti wellness hotelektől kezdve, spa gyógy hotelek széleskörű szauna, pezsgőfürdő szolgáltatással várják Önt és kedves családját, üzletfeleit, s a változatos budapesti programok, látnivalók is megunhatatlanok. Budapesti konferencia hotelek: a budapesti szállás elfoglalása után praktikusan, azonnal megoldhatja a legösszetettebb üzleti konferencia lebonyolítását is, Ön egy konferencia megtervezése alkalmával percek alatt megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő konferencia hotelt Budapesten kínálatunkból. Konferencia Hotelek Budapesten nagy számban találhatóak, s a legtöbb budapesti konferencia hotel más kategóriákba is, például wellness, kiválóan besorolható. Budapesti Konferencia Hotel kínálat ezért gyakran a budapesti szállások kínálatot is lefedi, sőt, a gyönyörű, nemes budapesti ötcsillagos hotelek kínálatát, melyekkel üzletfeleit elkápráztathatja. Rendezvénytermek, rendezvény helyszínek Budapest különböző hotel típusaiban, a klasszikustól a modern design elemekig, illetve a hagyományostól a divatos, meghökkentően formabontó hatású budapesti konferencia hotelig megtalálhatóak a széleskörű hotel travel irodánk kínálatában Budapest és vonzáskörzete területén, s adatbázisunk nagyon változatos képanyaggal is segíti az Ön döntését az Önnek legmegfelelőbb hotel kiválasztásában Budapest területén.

A budapesti konferencia hotelek képanyagában a rendezvénytermeket is megtekintheti, s minden fontos adat megtalálható travel irodánk kínálatában a rendezvénytermek, budapesti konferencia hotelek kapacitásáról, technikai felszereltségéről. Budapesti szállodák valamint hotelek Budapest belvárosában és vonzáskörzetében a lehető legtöbb féle szolgáltatással, szobatípussal, kiegészítővel megtalálhatóak weblapunkon, s ez Budapest vitathatatlan előnye számos külföldi fővárossal szemben is. Budapesti Hotelek valamint szállodák Budapest kerületeiben a luxustól a privátig széles körben, számtalan stílusban és szolgáltatási profillal választhatók.

 Budapesten valamint Budapest vonzáskörzetében, a legnagyobb választékban, naprakész ajánlatokkal érhetőek el a hotelek travel irodánk kínálatában. Kedvezményes internetes hotelszoba foglalással Ön egyben sok időt is nyer. Budapesti szállodák, hotelek, panziók Budapest területén a főváros látnivalóihoz viszonyítva épültek meg a legtöbbször a legszebb helyeken találhatóak a budapesti hotelek, tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetőek. Több száz csomagajánlat Budapest legkedveltebb szállodáiban valamint szórakozóhelyeinek közelében,a budapesti szállás elfoglalása online elérhető, miközben Ön egyben átlátja az egész kínálatot, így pedig sokkal könnyebb dönteni is és a megfelelő budapesti hotelt is megtalálja! Kedvezményes hotel ajánlatok Budapesten: speciális, olcsó vagy épp különleges budapesti szállás csomagok, Budapesti valamint Budapest vonzáskörzetében lévő hotel ajánlatok kedvezményes budapesti hoteli csomagok naprakészen itt megtalálhatóak.

 Szezonális rendezvényekhez köthető kedvezményekkel, emellett programokkal is szolgálnak a hotelek Budapest területén. Budapesti luxus hotel kínálatunk is igen bő; Luxus hotelek Budapesten Budapest központjában találhatóak legsűrűbben, a Duna partján látható az 5 csillagos hotelek többsége, lélegzetelállító kilátást adnak a Lánchídra, a Budai Várra. Belvárosi luxus hotelek Budapesten, közvetlen a budapesti szállás elfoglalásával együtt is elérhetőek travel irodánk kínálatában, s mindegyik hotel Budapesten rendszeresen meghirdet időszakos, ünnepi csomag ajánlatokat, például Karácsony, Szilveszter alkalmából, s egy luxus hotelben, Budapest belvárosában az ünnep igazán fenséges hangulatú.

Családi kedvezmények valamint Üdülési Csekket elfogadó hotelek listája is változatosan, naprakészen elérhető, ha Ön Üdülési Csekkel szeretne fizetni, ma már egyre szélesebb körű szolgáltatásért megteheti. Lassan már nem lehet találni szállodát az országban, amely ne fogadna el Üdülési Csekket. Travel irodánk kínálatában csak erre is rákereshet a budapesti hotelek listájából, s nemcsak a budapesti szállás elfoglalása lehetséges weblapunkon, hanem például wellness szolgáltatással egybekötött üdülési csomag is rendelhető. Hotel ajánlatok Budapest kerületeiben, emellett szórakozási lehetőségek Budapesten: Kapcsolódjon ki kedvezményesen, wellness valamint termál budapesti hotelek ajánlatai közül a legjobbat kiválasztva, a legszebb belvárosi budapesti kirándulás céljára kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő hotelt Budapesten.

Osztálykirándulás Budapesten, emellett vakáció Budapest vonzáskörzetében lévő nyugodt, kellemes szállodákban, Budapest környéki szállásokon mind kiváló lehetőség, mert sok akció a hosszabb tartózkodásra épül, de a pár napos kiruccanás is kedvező feltételekkel megoldható a budapesti szállás, szállások valamelyikén. Sok szállás, budapesti hotel ajánlatában Budapesten megéri, ha egy egész hetet marad a család. Wellness szállodák Budapesten: gyakorlatilag minden budapesti hotel rendelkezik wellness szolgáltatásokkal is. Hotelek a Duna partján, esetleg a budai hegyek közelében: A vakáció idején, egyre több család keresi a budapesti valamint Budapest vonzáskörzetében elhelyezkedő wellness hoteleket, melyekben különböző nagyon kedvező akciókkal állnak a vendégek rendelkezésére. A Duna esetében a kiváló, parthoz közeli éttermek is vonzóak, a Duna hajózási lehetőségei, Budapest belvárosában a hagyományos, régi, patinás fürdők s a dunai program –és sétahajók teszik élvezetessé a budapesti utat.

 Közkedveltek a régi török fürdők Budapesten, a budapesti hotelek között a budai oldalon lévő hotelek legnépszerűbbek, számos látnivaló valamint kiváló, színvonalas szolgáltatások várják Önt. Budapesti üdülési kedvezményeket a hotelek minden évben meghirdetnek, az egész család praktikusan, jó áron megvalósíthatja elképzeléseit nyaralás, pihenés, kikapcsolódás szempontjából.  Budapest területén lévő hotelek csomag ajánlatai évről-évre egyre bővülnek, s általánosságban igaz, hogy a Budapesten lévő hotelek wellness szolgáltatásai dinamikusan bővülnek. Minden hotel Budapesten folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb fejlesztéseket, trendeket wellness szolgáltatásainak fejlesztése terén, s ebből mind-mind Ön húz hasznot, ha egy budapesti wellness hotelt választ. Budapesti üdülő hotelek félpanziós ellátási ajánlatai elősegítik, hogy Ön könnyen megoldja az étkezés gondját nyaralás, pihenés, kikapcsolódás alkalmával a fővárosban, például a Duna partján, ezen kívül próbálja ki a remek budapesti éttermek érdekes, változatos, egyre jobb kínálatát. Célunk tehát a budapesti szálláshelyek részletes s hasznos bemutatása: panziók, hotelek, szállodák, apartmanok, gyógyfürdők, budapesti szállások Budapesten és vonzáskörzetében.  Budapest területén lévő hotelek, budapesti hotelek, olcsó panziók egyaránt kiválóak abban, hogy az Ön kikapcsolódása alkalmával egészségét s szépségét is ápolja, s ezen kívül a kifogyhatatlan budapesti látnivalókban is gyönyörködhet, s akár gyalog elérje a látnivalókat Budapesten a hotelból. Szállás lehetőségek, a budapesti szállás elfoglalása céljából szállás katalógus áll az Ön rendelkezésére tematikus rendezésben, igényeinek megfelelően kereshet a hotelek között Budapesten, weblapunkon közvetlenül foglalhat szállást Budapesten, s felveheti a kapcsolatot a budapesti hotellel. Összetetten s részletesen segítünk Önnek a szállás keresésében Budapesten, az utazás és kirándulás minél gondtalanabb megtervezéséhez. Szállás valamint a budapesti szállás elfoglalása Budapest különböző részein: hotel, panzió, vendégház, wellness szálló, konferencia hotel egyaránt szerepel  budapesti travel irodánk kínálatában. A budapesti szállások mind bő képanyaggal láthatóak weblapunkon, s ármegjelöléssel, minden fontos adattal. Budapesti szállások a legkülönfélébb típusban: hotel, budapesti hotel, wellness hotel, olcsó budapesti szállás, apartman, melyek legtöbbje Üdülési Csekket is elfogad. Pihenés, nyaralás Budapesten a legjobb választás Önnek, ha egyszerre számtalan lehetőség közül szeretne választani a szórakozás, pihenés terén, hiszen választásával költségeket takarít meg s Budapesten tekinthető meg az országban egy helyen a legtöbb látnivaló, érdekes program, Budapest Magyarország értékeit koncentráltan mutatja meg testközelből, s minden egy helyen, itt, weboldalunkon kényelmesen megtekinthető. 

A budapesti szállás elfoglalását kötheti programok szervezéséhez is budapesti valamint Budapest vonzáskörzetében lévő hotelekben, azok közelében. Travel irodánk kínálatában egyszerűen s gyorsan találhat budapesti valamint Budapest vonzáskörzetében lévő wellness hoteleket is, amelyekben felfrissülhet, s akár szépségét is ápolhatja, ebben Budapest hotel kínálata az egyik legjobb.

A továbbiakban sok hasznos tanácsot adunk Önnek budapesti üdüléséhez, mielőtt dönt arról, hogy Budapest mely részén válasszon szállodát s melyik budapesti szálláshely a leginkább megfelelő az Ön számára pihenés, szórakozás, kikapcsolódás céljára Budapesten, s a budapesti szállás elfoglalása szempontjából például melyik hotel, mely hotelek ajánlatai a legmegfelelőbbek, pl. leggazdaságosabbak Önnek.

 

Amennyire lehet, győződjön meg arról, hogy a budapesti utazás, kikapcsolódás, pihenés, szórakozás céljára betervezett városrész valóban képes-e azt nyújtani Önnek, amire vágyik. Például: ha Ön kulturális kikapcsolódás céljára keres hotelt Budapesten, akkor Önnek megfelelő-e az hotel, illetve az a múzeum, amelyről legtöbbször hallott, ahol esetleg már sokszor volt? Vagy esetleg érdemes lenne megtekintenie, bejárnia egyelőre kevésbé ismert, ám emiatt is különleges, izgalmas, kiváló szórakozást nyújtó, s gyönyörű látnivalókkal szolgáló új múzeumokat, kiállítótermeket is… mint amilyen például a Liszt Ferenc Emlékmúzeum vagy a Magyar Természettudományi Múzeum, hiszen mindkettő számtalan látnivalóval szolgál.

 Ráadásul a belépőjegyeik is barátiabb árúak, mint a legnagyobb budapesti múzeumoké. Igenis számosan vannak Budapesten olyan múzeumok, kiállítótermek, melyekben a családi, vagy diákjegy gyakran egy hamburger árába kerül. Vagy pedig ingyenes. Kikapcsolódás, pihenés során fürdőzésre is van lehetőség Budapesten, mert számos patinás fürdőhely várja Önt. Tiszta, gyakran gyógyhatású vizük, szép környezetük üdíti a testet-lelket.

Bizonyára Ön is szeretné kikerülni a tömegnyomort, s a belvárosban nyáron megrekedt hőséget és szmogot, Budapesten találhatóak bőven szórakozóhelyek és látnivalók, fürdők is, melyek az éjszakai órákban is nyitva tartanak. Budapesten hemzsegnek a tényleg érdekes kulturális látnivalók, kirándulóhelyek- Az nagyon fontos egy ilyen zsúfolt nagyváros esetén, mint Budapest, hogy a megállótól távolsági közlekedés igénybevételével még mennyit kell ráadásként utazni a budapesti hotelhez.

Forrásként tekintse meg weboldalunk budapesti budapesti hotel kínálatát, s közülük, ami tetszik, annál a részletes leírásban szerepelni fognak azok az információk, melyekre a döntéshez szüksége lesz, s ha még valami hiányzik, bátran tegyen fel kérdést webes üzenő ablakunkban, illetve felveheti ügyintézőinkkel a kapcsolatot a bővebb tájékoztatásért.

Mivel weboldalunk Budapest területén számos hotellel van kapcsolatban, budapesti hotel kínálatunk egyszerre széles és részletes, pontos információkkal látja el Önt. Tekintse meg budapesti hotel, budapesti szállás adatbázisunkat, mely folyamatosan frissül! A városlátogatásokhoz képest a hosszabb kirándulások, üdülés esetében sokkal jobban számít, hogy milyen budapesti szállodát, budapesti apartman házat választ weboldalunk bő választékából. Hiszen az 1-2 hetes budapesti üdülés folyamán sok időt tölt a budapesti szálláshelyen, emellett a pihenés minőségének meghatározó tényezője lesz majd a szórakozás, kikapcsolódás, múzeumlátogatások között, hogy mit tud, mire alkalmas a budapesti hotel. Utólag bizony sokan azért bánják meg a választásukat, mert nem a szerint választottak budapesti szállást, amilyen igényeik valójában voltak. Az árérzékenység is fontos tényező lehet, az, hogy Ön szeretne kedvező áron megvalósítani egy kirándulást Budapesten, wellness hétvégét, teljesen érthető, viszont érdemes mérlegelnie azt, hogy a megtakarítás miatt milyen kényelmi szempontokról kell egyes esetekben lemondania budapesti pihenése, szórakozása során.

Alapvető, hogy szórakozás, pihenés, kirándulás tervezésekor már reális képet kapjon arról, hogy egy-egy adott kerületben, városrészben milyen a budapesti hotelek tényleges környezete, milyen típusú szórakozóhelyek, vendéglátó ipari egységek veszik körül a budapestibudapesti szálláshelyeket. Ha Ön például a pörgősebb szórakozást, fiatalos programokat részesíti előnyben, esetleg rosszul érezné magát egy olyan hotelben Budapesten, melynek környékén a szórakozóhelyek az idősebb korosztály vagy esetleg a klasszikus zenét kedvelők számára ideálisabbak. Vannak olyan városrészek Budapesten, ahol a lakók nyugalma érdekében különböző rendelkezések is érvényben lehetnek. Egyes történelmi városrészeken pedig abudapesti szálláshelyek tekintetében is alapvető az épített és más környezet fokozott védelme, például a hotelben nem lehet dohányozni, vagy nem lehet hangosan zenét hallgatni, tévézni este 10 után. Érdemes ennek mind utánanézni budapesti programok tervezése, szórakozás, „bulizás” megtervezésekor, a budapestibudapesti szállás, budapesti szállások kiválasztását megelőzően. Minden hotel Budapesten a szerint jó vagy rossz, hogy Ön mit vár tőle.  Az ismert tény, hogy, mondjuk egy 4 csillagos hotel teljesen más hangulatú Budapesten, mint az ország más részein s más lehet az egész hangulata, rendszere. Előre járjon utána, hogy a budapesti hotel mit tud szolgáltatásokban adni és mit nem, s ebben weboldalunk sokoldalúan képes segítséget adni. Elronthatja a pihenést az is, ha tájékozatlanságból egy adott hotel kategóriától többet vár Ön, mint amit az reálisan nyújtani tud. Kérjük, olvassa el ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat is, melyet weboldalunkon megtalál.

A budapesti szállás elfoglalása előtt olvassa el tájékoztató anyagunkat erről a témáról, s akkor az esetleges csalódásoktól nem kell tartania.

 Ha Ön családjával szeretne Budapesten kirándulni, érdemes tudnia, hogy a hotelek, még azonos kategóriában is eléggé különböző adottságokkal bírhatnak, s ezért bármelyik hotel Budapesten lehet két különböző vendég részére gyönyörű, vagy borzasztó. Ezt az ízlés, életmód, szokások és elvárások egyénien meghatározzák mindenkinél.

Mi nagy figyelmet fordítunk a Budapestet választó vendégek különböző visszajelzéseire, mert ebből kiderül, hogy mennyire igaz a mondás: „Ízlések s pofonok különbözők.” Kérjük, gondolja át, hogy melyek a tényleges szempontjai a budapesti szállás vonatkozásában, amikor kikapcsolódás, pihenés, és szórakozás céljára keres hotelt Budapesten. Mi a leginkább fontos? A nyugalom, játszási lehetőségek a gyermeknek, esetleg nagy budapesti hotel sok szolgáltatással, családias hotel Budapesten kevés vendéggel, a bulizási lehetőségek, avagy közel legyen sok bevásárlási, szórakozási lehetőség? Ha a wellness fontos az Ön számára, s szeretve praktikusan egy helyen megszállni és fürdőzni is, akkor fontos a hotel medencemérete, a víz hőfoka, gyógyvizet vagy normál fürdővizet használnak –e. Fontos a budapesti hotel szolgáltatásában a szoba mérete, a tisztasági elvárások, a fürdőszoba felszereltsége is, valamint az épített környezetjellege Budapesten a hotel közvetlen közelében, a bevásárlási lehetőségek és a forgalom élénksége. Ezek mind-mind olyan dolgok, melyeket kirándulás, utazás, pihenés, szórakozás előtt nem szoktak mérlegelni, hanem csak a budapesti szállás kiválasztása, a budapesti szállás elfoglalása után jönnek rá, hogy ezek a részletek mennyire meghatározhatják az egész pihenés élményét.

Weblapunk az adatbázisban szereplő budapesti hotelek leírása mellett, számos fotót is közöl a budapesti hotelek részleteiről, s részletesen szerepelnek a budapesti szállás felszereltsége, a budapesti szállás elfoglalásának részletei, emellett a közelben lévő múzeumok, kiállítótermek, fürdők, bevásárló utcák, stb.

 

Budapest: élményfürdőt szeretne kipróbálni a Rudas Fürdő, Gellért Fürdő vagy a Széchenyi, vagy a Lukács Gyógyfürdő valamelyikében? Keressen rá, melyik budapesti hotel van ezekhez legközelebb! Részletes térkép információinkkal segítjük Önt a választásban budapesti üdüléséhez.

 

Budapest: Szeretne luxus különlegességeket vásárolni a Váci utcában, vagy valamelyik nagy bevásárlóközpont elegáns üzleteire kíváncsi? Keressen a budapesti hotelek között olyat, amely ezekhez a legközelebb van, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen fáradnia az utazással!

 

Budapest: Szeretné végiglátogatni a kevésbé ismert, formabontó, modern galériákat, loft galériák kiállításait, alternatív partikat, esetleg egy koncerttel egybekötött dunai hajókirándulásra vágyik? Válasszon budapesti hotel kínálatunkból igénye szerint, hogy ne a metrózásra, buszozásra menjen el a legtöbb idő, s ne kelljen órákig kavarognia a forgalmi dugókban gépkocsijával ahelyett, hogy pihenne, szórakozna… webes travel irodánk kínálatában a hotelek közlekedési szempontból a lehető legjobban elérhetőek! Gépkocsiját őrzött parkolókban tudhatja biztonságban.

 

Budapest: a belváros forgataga vonzza vagy a budai helyek csendje, nyugalma? Esetleg a Budapest vonzáskörzetében lévő csendes kistelepülések egyikén szeretne megszállni, hogy napi fél óra –húsz perc közlekedéssel a központban lehessen és estére csendes, nyugodt szálláson pihenhessen, melynek árai is barátiak? A hotel, apartman, vendégház kínálat Budapesten specifikusan megfelel mindhárom igénynek, s Ön ezek szerint választhat.

 

Budapest: Fesztiválra, sportmérkőzésre, show vagy más program miatt látogat el a fővárosba? A rendezvény helyszínéhez közeli és jó hotelt szeretne választani? Travel irodánk kínálatában megtalálja!

 

Budapest: Szeretné fontos külföldi üzleti partnereit elkápráztatni a magyar főváros szépségével és eleganciájával, miközben a hotelben, helyben kiválóan intézheti üzleti ügyeit, szervezheti konferenciáit? Budapesti elegáns konferencia hotelek széles választéka várja Önt.

 

Budapest: Ön budapesti, s szeretne helyben, könnyen és egyszerűen valami igazán jót pihenni, wellness hétvégén kikapcsolódni? Nem kell messzire utaznia, válassza a budapesti kiváló wellness hotelek valamelyikét!

 

Budapest: Ön jelentkezett egy reprezentatív, több hetes képzéssorozatra, szakmai programra a fővárosban? Nyugodt, magas színvonalú, csendes szállást keres, s nem szeretné idegeit egy albérlet gondjával –bajával tovább őrölni? Akkor az Ön számára ideális választás egy Budapest csendesebb részén, vagy Budapest környékén található vendégház, vagy kisebb, családias apartman, vonzó árakkal.

 

Budapest: Az osztály a fővárost választotta ebben az évben? Harminckét gyerek várja, hogy megismerhesse a múzeumok, kiállítások, programok megannyi látnivalóját? Olyan szállodát keres, amely nem utasítja Önt el csak azért, mert az a bizonyos sok vendég energiával teli gyerekek, kamaszok csoportja? Keressen rá iskolai osztályokat is elszállásoló, baráti árakkal rendelkező budapesti hotel kínálatunkra, melyek a legfontosabb látnivalókhoz is közel vannak!

 

Fenti példáink csak ízelítők ahhoz, hogy mennyire különböznek az igények a budapesti szállás, budapesti hotelek, budapesti magánszállások, apartmanok tekintetében.

 

Ezen kívül weboldalunk a budapesti hotelek többségéről független, szigorúan tárgyilagos, emellett kritikus elemzéssel rendelkezik, amelynek segítségével, sokkal könnyebben dönthet. Ami igen nagy segítség lehet Önnek a szállás kiválasztásában Budapesten, s ha némelyik budapesti hotelről bizonyosan tudunk mondani valami kisebb-nagyobb negatívumot is, az nem azt jelenti, hogy maga a budapesti hotel a rossz, hanem mindössze, ha Ön pl. háziállatát szeretné magával hozni, akkor Önnek negatívum lesz, ha a hotelbe, budapesti szálláshelyre nem lehet háziállatot hozni, vagy csak kisebb kutyát, cicát lehet. Minden budapesti hotelnek vannak előnyei s hátrányai.

Szeretné travel irodánk igazán reális képpel segíteni Önt a legjobb választásban. Reméljük, hogy így hosszú távon travel irodánk elnyeri az Ön bizalmát, emellett mindenfajta utazásánál számítani fog segítségünkre. A Kizman Travel kínálatában gondosan válogatott budapesti hotelek, üdülőházak vannak, s például a házirendről, s az egyéb hasonló körülményekről, szabályokról legtöbbször, ha travel irodánk kínálatában nézelődik, előre szerezhet tudomást.

Budapesti szállások kedvezményeiről az ártáblázatok, illetve az azokhoz tartozó részletes budapesti hotel leírások tájékoztatnak travel irodánk adatbázisában. Az éjszakák számát, valamint az ellátás megnevezését is magukban foglalják a budapesti szállás, budapesti szállások leírásainál travel irodánk táblázatai. Budapesten is, hotelenként eltérő lehet, hogy hány gyermek szállásolható el, s ezek az adatok is szerepelnek travel irodánk budapesti szállás elfoglalására vonatkozó ártáblázataiban.

Az összes úti cél esetén, Budapesten számos egyéb budapesti szállásfajta közül válogathat travel irodánk kínálatában:

 A budapesti szállások esetében külön szobában való elhelyezés, vagy családi szoba igénybevétele is megoldható, sokféle megoldás lehetséges. A budapesti szállás elfoglalása előtt nézze át, melyik szobatípus felelne meg leginkább az Ön igényeinek a budapesti hotel kínálatban mely travel irodánk kínálatában is megtekinthető. Főleg az ár és az érték aránya az optimális választási szempont, travel irodánk kínálatában ez nyomon követhető. Minden budapesti hotel, budapesti szállás esetén más-más költségek lehetnek azok, amiket külön kell fizetni. Ezeket travel irodánk a szállásoknál igyekszik feltüntetni, de ajánlott a budapesti hotel információját a hotel személyzetétől is megkérdezni ezzel kapcsolatban.

Minden budapesti hotel mellett a kategóriákat csillagok segítségével jelöljük travel irodánk kínálatában. Érdemes azt is megnézni, mielőtt a hotelek közül választ Budapesten, travel kínálatunkból, hogy a budapesti szállás közelében van-e orvosi rendelő, gyógyszertár, mentőállomás, kórház. Tudjuk, nem kellemes egy szép budapesti kirándulás, utazás tervezésekor a balesetekre, betegségekre gondolni, de a bajokat megelőzve nagyobb biztonságban érezheti magát. Keressen eszerint is travel irodánk adatbázisában!

A budapesti szállás, budapesti szállások árainál minden esetben travel irodánk vonatkozó tájékoztató táblázata jelzi, hogy az IFA (Idegenforgalmi Adó) külön fizetendő-e.  Egyes felárak vonatkozhatnak az adott szolgáltatásra, hasonlóképp, mint akciók is, s gyakran érdemes csomagajánlatok közül választani travel irodánk kínálatából, mert meglehet, hogy sok szolgáltatás, plusz költség így olcsóbbra jön ki a budapesti szállás elfoglalása, budapesti szállás igénybevétele során.

Egyéni kívánságokat szívesen továbbít travel irodánk a hotelek, budapesti szállások felé, azokat viszont sem visszaigazolni, sem garantálni nem áll travel irodánk módjában. Az esetleges késői érkezésről érdemes mindig előre értesíteni a budapesti szállás személyzetét telefonon vagy e-mailben, mivel egyes szállásokon nincs 24 órás recepció,az ajtókat pedig éjszakára általában bezárják. Főzési lehetőséggel rendelkező apartman kiválasztása esetén, kérjük, vegye figyelembe, hogy az apartman pihenési céllal működik, s ezért a felszereltsége nem biztos, hogy akkora, mint egy normál lakás konyhájának felszereltsége. Az ellátással travel irodánk kínálatában foglalható budapesti szállás, budapesti szállások esetében (panzió, budapesti hotel, stb.) legtöbbször nem tartozik a szálláshoz hűtőszekrény, valamint főzési lehetőség sem biztos, hogy adott. A fürdőszobák, előfordulhat, hogy néhány helyen zuhanyzóval vannak csak felszerelve. A legtöbb budapesti szállás esetén a budapesti szállások előtt vagy közelében a parkolási lehetőség van szállásonként egy, kivételes esetben kettő autó is elhelyezhető. Bizonyos, travel irodánk kínálatában szereplő budapesti szállás típusoknál fedett parkoló áll a vendégek rendelkezésére szobánként egy autó részére. Sok, travel irodánk kínálatában szereplő budapesti szálláshelyen lehetőség van rá, hogy kisméretű háziállatát (kutya, macska) is magával hozhassa. Kérjük, ha bizonytalan, előre kérjen travel irodánktól információkat, hogy az adott budapesti szálláshelyen kisméretű háziállat elhelyezhető-e!

Travel irodánk kínálatában szereplő hotelek, budapesti szállás, budapesti szállások mindegyikében áraink standard szobákra vonatkoznak, kivétel, ahol ezt travel táblázatunk külön feltüntette. Travel irodánk tájékoztató leírásaiban hotel, budapesti szállás esetén is a budapesti szálláshelyek szolgáltatásainak felsorolása között ingyenes s térítéses szolgáltatások is megtalálhatóak.

Arról, hogy melyekért kell a helyszínen fizetni, előzetesen is kaphatnak travel irodánktól tájékoztatást, illetőleg érkezéskor a budapesti hotel recepcióján kérdezzék meg.

A budapesti hotelek, szállások szobáit változó időpontoktól, de nagyrészt kora délutántól lehet elfoglalni, elutazás napján pedig 10 óráig általában el kell hagyni. Ha ettől el szeretne térni, erről előzetesen beszéljen a budapesti hotel recepciósával. Kérését a budapesti hotel helyek függvényében teljesítheti, de érte külön díjat is felszámolhat.

A sok esetben magasabb ár ellenére a budapesti hotelek egyágyas szobái kisebb méretűek, fekvésük is különbözik a kétágyas szobákétól. Egyes budapesti hotelek ajánlanak kétágyas szobákat is egy fő használatára, esetleg korlátozott számban, s ezekről travel irodánk adott hotelhez tartozó ártáblázata ad felvilágosítást.

A pótágy ára mind felnőtt, mind gyermek esetén lehet különböző, valamint mindig két felnőttel egy szobában, harmadik (vagy negyedik) ágy értendő ez alatt. A pótágy előfordulhat, hogy kisebb a budapesti hotel szobájában található normál ágyaknál, s kinyitható ágy is lehet. Nem minden budapesti hotel, budapesti szállás esetén megoldható pótágyazás, de legtöbb helyen van rá lehetőség, s travel irodánk is feltünteti, travel ártáblázatainkban a budapesti szállás elfoglalásának információi mellett a budapesti szállások pótágyazható szobáit mindig megjelöljük. Megeshet, hogy a budapesti hotel nem minden szobájához igényelhető pótágy, ennek eldöntése már a budapesti hotel hatáskörébe tartozik.

A gyermekekre vonatkozó árak az egyes budapesti hotelek esetén megadott életkorok alapján alakulnak, ebből travel irodánk táblázatában olvashat egyes hoteleinknél. A gyermekekre vonatkozó árak néha két felnőttel egy szobában történő szállás igénybevételekor értendőek csak, ha külön szobában alszik a gyermek, esetleg őrá is a budapesti hotel felnőtt ára vonatkozik majd. A pontos összegekről travel irodánk táblázatai adnak tájékoztatást a budapesti szállás elfoglalására vonatkozó adatok mellett a budapesti szállás, budapesti szállások, hotel leírásainál.

Meglehet, hogy pl. a légkondicionálás, felárral használhatóak csak a hotel kínálatában Budapesten,a félpanzió, panzió lehetőségei, részletei is megtalálhatóak a budapesti hotelek tájékoztató anyagainál travel irodánk kínálatában. Megjelöltük, hogy melyik elérhető. Adott időszakra is változhatnak egyes árak a budapesti hotel, budapesti szállás, budapesti szállások kínálatában (pl. főszezonra vonatkozó felár. A felárakról a budapesti szállás információi mellett olvashat bővebb tájékoztatást travel irodánk kínálatában minden budapesti hotel, budapesti szállás esetén.

Egyes felárakat a budapesti hotel, budapesti szállás a helyszínen fizettet.

Az ellátást minden esetben befolyásolják a budapesti hotel konyhájának jellege, az ott felhazsnált alapanyagok is, valamint a régi magyar konyha ételei irányadóak nagyon sokszor a budapesti gasztronómiai kínálatban, mert a jó magyar konyha ételei a legnépszerűbbek, ám Budapesten nemzetközi ízekkel is kiemelten bőven találkozhat.

 Számos budapesti hotel, budapesti szállás ad vegetáriánus s diétás menüt is, s ezt többnyire tartalmazza is a budapesti hotel, budapesti szállás leírása travel irodánk kínálatában.

Ha mégsem talál erre vonatkozó leírást, érdemes a hotel, budapesti szállás elérhetőségén megkérdeznie, vagy travel irodánktól további tájékoztatást kérnie ezzel kapcsolatban. Szívesen segít travel irodánk Önnek minden szükséges információ terén.

E fogalmak, gyakran olvashatóak a budapesti hotelek, budapesti szállások ételkínálat leírásában, s ezért travel irodánk tájékoztatja Önt arról, hogy mit is jelentenek, kérjük, olvassa el erre vonatkozó tájékoztató anyagunkat, melyet travel irodánk weblapján megtalál!

Budapesten a hotelek személyzete, ahol a budapesti szállás elhelyezkedik, az elérhető fakultatív programok terén adott létszámú csoportok esetén szervez is kulturális, szabadidő programokat, s információt is szívesen adnak. A budapesti kirándulás alatt lehetséges időkeretek valamint programelemek meghatározzák a szervezett programokat Budapesten, ez különösen nagyobb csoportok, pl. osztályok számára szervezett budapesti programok esetében fontos. Az ettől eltérő lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a hotelben. Bizonyos programok, kirándulások Budapesten csak adott számú jelentkező esetén indulnak. Érdeklődjön a látnivalók, múzeumok, galériák csoportos, ill. diákkedvezményeiről!

Ajánlott megtudakolni a budapesti hoteltől, hogy lemondás esetén mik lehetnek a budapesti hotel, budapesti szállás által felszámítandó esetleges költségek. Van, ahol nem kell semmit fizetni, vagy csak minimális összeget, ha rövid időn belül (egy-két nap) lemondja a budapesti szállás elfoglalását, de ennél hosszabb idő esetén már előállhat adott mértékű fizetési kötelezettség, melyet budapesti hotel, budapesti szállás kérni fog, s erről a budapesti hotelek, budapesti szállások általában részletesen tájékoztatnak is. Travel irodánk leírásaiban is olvashatók ezek a tájékoztatások. A biztonság kedvéért érdemes megkérdeznie, hogy mi a teendő a budapesti szállás elfoglalásának lemondása esetén, s kell-e fizetni, mennyit.

Például Budapesten, a különböző wellness hotelek száma jelentős travel irodánk kínálatában, ezekben megszállva ugyanúgy lehetőség van megismerkedni Budapest történelmi és kulturális gazdag értékeivel, a magyar ízekkel, magyar csodálatos építészeti értékekkel. Ismerje meg Budapest értékes látni –hallani –ízlelni valóit, köztük Európa egyik legszebb Operaházában legyen alkalma egy –egy csodálatos előadást megtekinteni, stb.

  A számtalan program mellett, azokról visszaérkezve a budapesti wellness hotel kínálja Önnek helyben a gyógyulást, testi –lelki harmóniát is, s egy helyen, kényelmesen pihenhet, feltöltődhet.

Számos budapesti szállás, budapesti szállások egyaránt fontosnak tartják bemutatni vendégeiknek a magyar kulturális és művészeti örökséget, egész kultúránkat s ezekre építenek. így az Ön számára e budapesti látnivalók első kézből hozzáférhetőek csupán a budapesti szállás elfoglalásával is, hiszen minden igazán érdekes dolog közel van, és szívesen tájékoztatják majd. Hazánk városai összetetten kínálják pezsgő kereskedelmi életüket, történelmi emlékeiket valamint kulturális kincseiket.

Budapest divatos utazás cél itthoni s külföldi turisták számára egyaránt A budapesti hotelek sokszínű programokat, számos, sokszor különleges sportolási lehetőséget, wellness valamint fitness szolgáltatásokat nyújthatnak, akár gyerekes családok, akár az aktív kikapcsolódást keresők számára. Budapesten lévő szállások tucatjai változatos wellness csomagokat kínálnak Önnek, praktikusan, anélkül, hogy a szállásról el kellene utazni valahova. Az egyik legnépszerűbb program a régi gyógyfürdőkben való kikapcsolódás és a számos élménypark valamelyike, melyekben vannak családi, csoportos és diákkedvezmények is. Ez igen kedvelt a fiatalok körében, sok budapesti szállás épít a fiatalok dinamikus szórakozási igényeire is, aki bulizni akar, annak Budapest teljesen tökéletes erre a célra. Budapesten az idősebbek s a családok is megtalálják a számukra kedves programokat, travel irodánk ajánlatait érdemes ebben a témakörben is átnézni. A sokféle budapesti program között mindenki megtalálhatja a számára ideálisat. A budapesti hotelek kiterjedt wellness szolgáltatás csomagokkal rendelkeznek, s a budapesti szállás elfoglalása után Ön azonnal belevetheti magát a pezsgő kulturális valamint szórakozási programokba, a gyönyörű Duna parton élvezheti a napsütést s a pazar kilátást. A hotelek többsége Budapesten az elegánsabb városrészekben található, a frekventált belvárosi kerületekben, vagy épp az előkelő budai hegyek oldalában.

 A budapesti szállások minél közelebb épültek lehetőség szerint a legérdekesebb látnivalókhoz és a legjobb közlekedési vonalakhoz, ez minden szállás esetében fontos Budapesten, hogy a budapesti szállás elfoglalása után Ön akár gyalogosan is megközelíthesse a látnivalókat, melyek érdeklik. Travel irodánk kínálatában számtalan kedvező programcsomag közül választhat.

Egy jó fürdőzés Budapesten akár a történelmi fürdőhelyeken, akár a budapesti hotelekben megoldható, számos lehetőség van.

A wellness programok közül számtalan félét ki lehet próbáln, általában az újdonságok Budapesten jelennek meg először, a wellness területén is az országban.

 A budapesti szállások területén vannak számosan wellness szolgáltatások helyben, s travel irodánk kínálatában is sok wellness üdülési csomag akció szerepel, tekintse meg őket!

Érdemes a budapesti szállás, budapesti szállások elfoglalását az Önt leginkább érdeklő kulturális programok vezető időszakára megoldani, s a pihenést is erre időzíteni, hogy a pihenés minél érdekesebb és élvezetesebb legyen Budapesten. Travel irodánk kínálatában a szállások foglalását Budapesten interaktívan intézheti az Interneten.

 A budapesti szállás elfoglalása során érdemes kérnie olyan szobát kap, ami gyönyörű kilátást biztosít Budapest bármely szép részére. A legnépszerűbb pl., ha a kilátás a Lánchídra néz. Ismerje meg Ön is a budapesti szállások minden évszakban valami különlegességgel egybekötött ajánlatait travel irodánk kínálatában! A budapesti szállás, hotel ajánlatai megtalálhatóak travel irodánk kedvező csomag ajánlataiban egyaránt. Kiterjedt, egyre bővülő wellness szolgáltatásokkal egybekötött érdekes, izgalmas kulturális szórakozással és számtalan felejthetetlen élménnyel várja Önt Budapest.

Budapesti szállások, hotelek akciós ajánlatait tekintse meg naprakészen travel irodánk kínálatában, közvetlen szobafoglalással.

 Budapesti hotelek panorámás kilátással a Dunára,s a város más szép részeire, az Ön igényeinek a legmagasabb szinten igyekeznek megfelelni. Travel irodánk budapesti kínálatából bátran válogasson a budapesti szállás elfoglalása előtt, könnyen, fotóink, információink, térképeink alapján is! Wellness valamint gyógy hotelek Budapesten nagy számban találhatóak minden frekventált városrészen, télen pedig különleges Karácsonyi, Újévi ajánlataikkal várják Önt a budapesti hotelek s a budapesti szállások tematikus csomagjai travel irodánk kínálatában is rendszeresen elérhetőek.

Budapest és vonzáskörzete nagyon széles program kínálatot nyújt télen is, annyi féle téli szórakozásra, programra nyílik lehetőség, különösen Karácsony és Szilveszter, Újév alkalmával.

Budapesti nevezetességek: budapesti hotelek tematikus kínálata nevezetességek megtekintéséhez kötve is megtalálható, minden hotelben szívesen tájékoztatják Önt a budapesti kulturális programokról.

Budapesti hotelek s budapesti szállások,a budapesti szállás elfoglalása: A Budapestre érkezők rengeteg különböző program közül válogathatnak. Budapest nevezetességeit nem érdemes kihagyni, hiszen rengeteg, látnivalókkal teli múzeum valamint műemlék várja Önt. Budapest területén találja meg a legtöbb bevásárlóközpontot Európában, ezért izgalmas, érdekes bevásárló túrákat is tehet közvetlenül a kiválasztott budapesti hotel közelségében. Az olcsótól a drágáig, a hagyományos, különleges, egzotikus stílus számtalan példája megtalálható a budapesti hotelek kínálatában travel irodánk válogatásában. Bármilyen, ajándéknak való s egyéb különleges termék megvásárolható. Nemcsak a luxus miatt érdekes bevásárlási úti cél Budapest, próbálja ki a híres piacok, tematikus, rendszeresen meghirdetett vásárok és szakmai fórumok kínálatát is, melyek többségét szintén Budapesten rendezik meg. Travel irodánk kínálatában a legjobb helyeken lévő budapesti hotelek közül válogathat.

Ha Ön szereti a különleges tárgyakat, akár a kedvező árat, s emellett a jó minőséget, Budapest bevásárlóközpontjai a legjobb választásnak bizonyulnak. Budapesten az outlet boltokban a legnagyobb nemzetközi márkák termékeiből válogathat igen nagy kedvezményekkel, s budapesti üdülését így még egy nyerő vétellel is egybekötheti. A nemzetközi élvonalbeli márkatermékek mellett magyar, világhírű iparosok, iparművészek munkáit vásárolhatja meg. Iparművészeink kiváló keze munkája sok budapesti art hotel, design hotel berendezésén meglátszik. Budapest történelmi török fürdői ma is a wellness paradicsomai a főváros szívében, s a budapesti hotelek közül mindegyik hotel fontosnak tartja, hogy az érdekes látnivalók, valamint hasznos wellness szolgáltatások a vendégek számára problémamentesen, gyorsan elérhetőek legyenek, nemcsak tömegközlekedéssel vagy autóval, hanem gyalogosan is. Budapest vonzáskörzetében a városi élet és a falusias nyugalom szépségeit egyszerre élvezheti budapesti pihenése, üdülése során.

A változatos budapesti hotelek közül bárki megtalálhatja Travel irodánk kínálatában a számára leginkább megfelelő budapesti hotelt, rendelkezzék akár a legextrémebb igényekkel is. A budapesti hotelek nagy része üzletemberek számára remek konferencia és wellness kombinációs csomagokat is kínál, s ezek nagyon hasznosak Önnek a pihenés mellett üzleti kapcsolatainak hatékony építésében. Travel irodánk kínálatában szívesen ad tájékoztatást a Budapest különböző kerületeiben található, esetleg a város peremén lévő izgalmas és tartalmas látnivalókról, múzeumokról, s azok elérési útvonalairól, s a wellness szolgáltatások és a konferencia, meeting szervezések terén is egyre kiemelkedőbbek a budapesti hotelek,travel irodánk rendszeresen nyomon követi a fejlesztéseket és azokat megjelenteti a hotelek kínálatában, bemutatásában. A különböző kategóriájú budapesti hotelek közül mindenki megtalálhatja a tökéletes szállást, akár kikapcsolódni, akár egy komoly üzleti találkozót megszervezni szeretne. Budapest területén, környékén a hotelek környezete nagyon színvonalas, s számos kapcsolódó szolgáltatás igénybe vehető. Budapesti szállások jellemzője, hogy környezetükbe harmonikusan kapcsolódva, modern és megbízható szolgáltatásokkal várják Önt.

A budapesti szállás elfoglalása akkor jelenthet gondot, ha soktagú a család, vagy egy egész osztályt kell elszállásolni, mert nem mindegyik budapesti hotel alkalmas nagyobb csoportokat egyszerre fogadni, s egyes szállodák pedig profiljuk miatt nem alkalmasak gyermekcsoportok elszállásolására. Ha Ön osztálykirándulást szervez Budapestre, mindig kérdezze meg a kiválasztott hotel telefonszámán, hogy fogadnak –e diákcsoportokat, s ha igen, hány főt tudnak fogadni az aktuális időpontban, amikorra a kirándulást szervezik. Travel irodánk tematikus keresője ebben is nagy szolgálatot nyújt Önnek, mert számos hotel jellemzésénél, értékelésénél ezekre a részletekre is ki tudunk térni. Budapest különböző hoteljei a legkülönfélébb árkategóriában, wellness és kulturális, valamint gasztronómiai szolgáltatásokkal megtalálhatóak Travel irodánk folyamatosan frissülő adatbázisában. Budapesten sok nevezetesség egyszerre, egymáshoz közel elérhető, amiket mindenképpen megéri egy vagy több egymás utáni városnéző körútba beiktatni.

A budapesti hotelek, szállások szinte mindig olyan helyen vannak, ahonnan a nevezetességek is jól megközelíthetőek, s wellness szolgáltatásokat is a legmagasabb színvonalon helyben igénybe lehet venni, a budapesti szállodák területén valamint közelükben. Budapest területén egyre nő a hotelek száma is, ezen belül egyre több a kiváló minőségű wellness szolgáltatás, akár hotelen belüli kulturális program, például kiállítás, komolyzenei koncertek. Budapest hotel választéka nemcsak egyre nagyobb, hanem mindig nemzetközi színvonalban van. valamint az egész országban is. A Dunára néző kilátás a hotelek, budapesti szállások egyik legvonzóbb tulajdonsága, s amelyik távolabb van a Duna parttól, az is bőven rendelkezik olyan előnyökkel, melyekért érdemes választani. Travel irodánk weboldalán széleskörűen jellemezzük, bemutatjuk a budapesti hotel kínálatot. A budapesti szállás elfoglalása előtt érdemes megérdeklődni, hogy milyen a kilátás a szobából, ha ez fontos nekünk. Nagyon meg tudja határozni a közérzetet.

Aki „mindent akar” a szabadsága idejére, kikapcsolódni, szórakozni, számtalan érdekes programot látni, annak Budapest a legjobb választás. Az ünnepek, Karácsony, Szilveszter idején  Budapest nagyon színes és izgalmas, igazán emlékezetes valamint érdekes, gyakran ingyenes programok várják városszerte, erre az időszakra is megéri Budapesten pihenni a kényelmes és szép budapesti hotelek valamelyikében. Ha Ön budapesti, akkor is érdemes a fővárosban maradnia pihenés céljára is, hiszen a rohanó életmód, a sok munka miatt sokaknak nincs idejük arra, hogy gyönyörködjenek abban, ami mellett elmennek nap, mint nap.

Például, a Budai Várnegyed, a Parlament, a Gellért-hegy a Szabadság-szoborral, a Gellért fürdő, a Citadella, a Hősök tere: mind a Világörökség része, s e felsorolás csak ízelítő abból, amit Budapest nyújtani tud. Budapest területén érdemes felkeresni a Városligetet is, a budapesti szállások közül sok közel van hozzá, egyedülállóan szép látvány. Az Állatkerti körúton végigsétálva is számos nevezetesség van Budapesten, itt látható pl. a Fővárosi Állat- valamint Növénykert, a Széchenyi Fürdő s a Vajdahunyad-vár is, s a budapesti hotelek közül minden hotel részletesen tájékoztatja Önt kérésre a legjobb látnivalókról, s így már megérkezés után az első napon, sok utazgatás nélkül is kellemes városnéző kirándulásokat tehet, s este pedig felfrissülhet a hotel wellness szolgáltatásait használva. Megéri több napra is tervezni a kirándulást, ha Budapest az úti cél, mert egy nap alatt az egészből csak nagyon keveset lehet látni.

Budapest választása pihenés, kikapcsolódás, szórakozás céljára ideális, hogy minden látnivalót felfedezhessen kényelmesen a budapesti hotel közelében. A Budapest környéki kisebb szállások, apartmanok is megállják a helyüket a nagy hotelek kínálata mellett s gyakran wellness szolgáltatásaik is kiemelkedőek, általában folyamatosan fejlesztenek. A nevezetességekhez közel van a legtöbb budapesti hotel, emellett a hotelek Budapest területén akciós hétvégi csomagokat is meghirdetnek rendszeresen, melyek Travel irodánk kínálatában külön is elérhetőek.

A budapesti szállás elfoglalása előtt tekintse meg a tematikus csomag ajánlatokat is a szállás, budapesti szállások területén, mert ezeken belül gazdaságosabban hozzájuthat a budapesti hotel sok szolgáltatásához, sőt,néha belépőjegyekhez is egyes rendezvényekre. Budapest, valamint a Budapest vonzáskörzete ugyanúgy jó választás, mert mindegyiknek megvannak a maga előnyei.

Busapest vonzáskörzetében általában 5 s 4 csillagos hotelek találhatók meg a frekventált helyeken a budapesti szállások közül, a legtöbb Budapest környéki szállás rendelkezik sokféle, igen magas színvonalú szolgáltatással, még a kisebbek is.

A Budapest vonzáskörzetében lévő kisebb városokban, 3 csillagos hotelek bőven találhatóak, gyakorlatilag egyre épül, szépül Budapest vonzáskörzete, az itt lévő városok központjaiban a Budapest területén lévő hotelekéhez hasonló eleganciájú hotelek is vannak, szolgáltatásaik minőségiek, környezetük nagyon nyugodt és szép. Business hotelek is vannak nemcsak egész Budapest legelegánsabb részein, de Budapest vonzáskörzetében, a közeli városokban is szép számmal. Travel irodánk kínálatában megtekinthetőek naprakészen a praktikus ajánlataik a budapesti business hoteleknek.

Mindegyik szállás a budapesti szállások közül magas minőségű szolgáltatásokkal rendelkezik mind wellness, mind kultúra, mind pedig gasztronómia terén is.

Elegáns, emellett romantikus budapesti hotelek listája érhető el Travel irodánk kínálatában árral valamint sok képpel, szép budai hotelek s változatos budapesti szállások találhatóak meg.

Töltsön egy felejthetetlen hétvégét a panorámás, romantikus hotelek egyikében Budapesten a Duna mentén, a budapesti szállások közül ezek a legszebbek között vannak, wellness szolgáltatásaik és konyhájuk is egyaránt kiemelkedő. Elegáns hotelek, budapesti art hotelek, wellness hotelek, konferencia hotelek a belvárosban s a budai Vár területén is vannak, utóbbi pedig teljesen különleges élményt biztosít, gyönyörű rálátást ad Budapest legszebb részeire.

Budapesten a háromtól az ötcsillagosig minden hotel magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít Önnek, hagyományos magyar ételek mellett minőségi nemzetközi menüt és különlegességeket, egzotikus étkeket is felszolgálnak.

A budapesti belvárosi hotelek, kisebb, elegáns budapesti apartmanok, panziók közül travel irodánk kínálatában a legjobbak láthatóak, Budapest s az egész ország területéről érkező vendégek elégedett véleménye a legjobb bizonyíték arra, hogy Travel irodánk a minőséget és az eleganciát tartja szem előtt, emellett a megbízhatóságot és a sokféle, praktikus csomag ajánlat lehetőségét a budapesti hotelek terén is.

Budapesten az épített környezet szépsége adja a látnivalók közül a legmarkánsabb, leginkább észrevehető képet. Ebbe a tradicionális és mégis sokszor hipermodern környezetbe illeszkednek a minőségi és elegáns budapesti hotelek, csillagaik számától függetlenül mindegyikükben igazi élmény a pihenés, a kifinomult elegancia legmagasabb fokát pedig érthetően a budapesti luxus hotelek, ötcsillagos hotelek képviselik. Ezekben eleve annyi lenyűgöző élmény várja a vendéget, hogy egész napját legszívesebben a szállodában töltené, pedig Budapest a látványosságai miatt olyan híres és közkedvelt a külföldiek számára is. A kisebb, családias budapesti hoteleknek pedig egészen másban rejlik a szépségük, a tulajdonságaik, melyek miatt a budapesti pihenés, wellness hétvége évekig tartó kellemes élmény marad.

A szolgáltatások összességének gondosan ellenőrzött minősége alapján válogatja össze Travel irodánk Önnek a legjobb budapesti hoteleket napról napra.

Érdekességek

Budapest legmagasabb pontja az 527 méter magasságban található János-hegy. 2 millió budapesti lakja. Budapestnek 23 kerülete van, melyek összesen 194 hivatalosan elfogadott és megnevezett városrészből tevődnek össze. Budapest országon belüli központi helyzetéből következik, hogy Magyarország főútjai Budapestről indulnak sugaras irányba, ill. ide futnak össze. Budapestről indulnak a vasúti fővonalak egyaránt, az utakhoz hasonlóan, s mára a vasút igyekszik minél gyorsabban és hatékonyabban fejleszteni a pályaudvarokat és a járatokat is. Európa első metróvonala 1896-ban Budapesten épült meg, ez a Millenniumi Földalatti, M1 metróvonal. A Vörösmarty tér és a Hősök tere között, később több megállókkal bővítették. Budapestet már 1934 óta a vizek és a fürdők városaként tartja számon Európa. A budai hegyek oldalában rengeteg meleg vizes és ásványvizes forrás található. A meleg vizű forrásokra a XVI. században építették a török fürdőket, mellettük, a Széchenyi, a Gellért, a Lukács gyógyító erejük miatt igazi wellness központoknak számítanak.

A Budai Vár

A Budai Vár jelenleg az egyik leglátogatottabb látványosság. A budai oldalon található a Várnegyed épületegyüttese, amiből a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya épületei Budapest szimbólumai. Megközelíthető a vár oldalában felvezető lépcsősoron gyalogosan, vagy a Clark Ádám térről siklóval, emellett a Moszkva térről induló várbusszal is eljuthatunk oda. Az épületben ma az ország legnagyobb könyvtára van és múzeumok is.

Szent István Bazilika

Budapesten ez a bazilika az egyik legnagyobb és legszebb templom, aminek kupolája Budapest minden pontjáról látható, 1851-től 54 éven keresztül épült. Nevét Szent István királyról kapta. A klasszicista stílusú Szent István bazilika őrzi a magyarok legnagyobb ereklyéjét: Szent István  mumifikálódott karja, a Szent Jobb itt található. A bazilikába való belépés ingyenes, a Bazilika kupolája ellenben térítés ellenében tekinthető meg belülről.

Parlament

A Parlament építését 1885-ben kezdték meg és majdnem 20 évig építették. A kor legnagyobb ipar- és képzőművészei dolgoztak a több mint 17 ezer m2 alapterületű hatalmas épület részletein. A vendégeket tiszteletet parancsoló kőoroszlánok fogadják, ezek között lehet belépni az épületbe, majd díszes lépcsőn lehet feljutni a kupolaterembe, amely a legnagyobb állami fogadások színhelye. Innen nyílik két irányban a két szimmetrikus szárny, melyben egykor az alsó- és a felsőház ülésezett. A Parlament belső terei, és díszítése nagyon különleges, izgalmas, számtalan apró és nagyobb részletben gyönyörködhetünk. A Parlamentben látható a magyar Szent Korona és a koronázási ékszerek. A Parlamentbe a vezetett látogatások a IV. kaputól félóránként indulnak és kb. 50 percesek. A parlament épületének látogatása a magyar anyanyelvűek és az EU polgárai számára ingyenes.

Margitsziget

Budapest legszebb parkja a Duna közepén elhelyezkedő Margitsziget, amelynek jelképe a gyönyörű környezetben található műemlék épület, a víztorony. A sziget szabadtéri színpadán nyaranként opera és balettelőadásokat tartanak, hangulatos sétákat tehetünk az évszázados fák alatt. A séta alkalmával a japánkertben és a rózsakertben, az ápolt virágágyásoknál, vagy a kis vadasparkban egyaránt pihenhet, kikapcsolódhat. A szigeten kizárólag autóbusszal, kerékpárral vagy gyalog lehet közlekedni, uszoda és strand is található, emellett két hotel, éttermek találhatóak itt.

Budapest számos műemlék épülete s egyes utcái is a Világörökség részei

Az UNESCO 2002-ben a Várnegyed és a Duna-part mellett Világörökségnek nyilvánította Budapesten az Andrássy utat és annak történelmi épített környezetét is. A Várnegyed Budapest egyik legvonzóbb műemlék együttese. Harmonikus egységben van a Duna partján lévő épületekkel, a hidakkal, a Parlament, a Bazilika, a Magyar Tudományos Akadémia épületével egyaránt.

Gellért Gyógyfürdő

A Gellért Gyógyfürdő egyben szálloda is,  nagyon sok részből álló, gyógyászati célokat szolgáló fürdőkomplexum Budapest szívében, melyben hullámstrandfürdő és pezsgőfürdő, beltéri és kültéri ülőmedencéje,  gyermekmedencéje is van. 1918-tól működik, működése során számos alkalommal kibővítették és felújították, napjainkban modern technikai felkészültség és a történelmi hagyományok keverednek. Számos hotel Budapesten kínál olyan üdülés csomagokat, melyekben benne van a belépő, családok, párok részére is a Gellért Gyógyfürdőbe.

A Dohány utcai zsinagóga

A Dohány utcai Zsinagóga Európa legnagyobb zsinagógája, a XIX. században építették Ludwig Förster bécsi építész tervei alapján, az épület stílusa bizánci-mór. Múzeumában egyedülálló, gazdag zsidó vonatkozású gyűjtemény látható, a római kortól a XX. századig. A zsinagóga a régi zsidónegyed sarkán található Budapesten.

A Vásárcsarnok

Budapest legnagyobb és legszebb fedett piacát a XIX. század végén építették. Ma is nagy forgalmú, pezsgő életű piac ez, amelyben mindenképp érdemes esetleg naponta is körülnézni, mert képet ad az átlag magyar hétköznapokról egyaránt. A Nagycsarnok többször volt látható a világhíradókban, hisz számos magas rangú külföldi vendég, híres művész vásárolt itt fokhagymát, pirospaprikát vagy más magyar különlegességet, miközben a hírprogramok kamerái vették minden mozdulatát. Budapest legszebb, legnagyobb és leggazdagabb áruválasztékot felvonultató csarnokában a friss zöldségtől kezdve a húson át a fűszerekig, minden megvásárolható.

 

 Minden budapesti hotel, melyet travel irodánk kínálatában talál, jó hírnévnek örvend és nagyon sok pozitív tapasztalat kapcsolódik szolgáltatásaikhoz. Travel irodánk kiemelt figyelmet fordít a családbarát, a bababarát valamint a wellness szolgáltatások meglétére, minőségére a hotelekben, családi –és wellness hotelek kereshetőek meg travel irodánk keresőjén a budapesti szállások között a legnagyobb, egyúttal minőségi választékban.

A Duna, valamint a Nagykörút által határolt terület Budapest belvárosa, emellett egyben kereskedelmi és szórakoztató központja egyaránt. Itt látható a legtöbb sétálóutca, színház és étterem, nagyon sok szép teraszos kávézó, minden közeli budapesti hotelból nagyon jól megközelíthető. A jó tömegközlekedés miatt, a belvárosi budapesti hotelek bejáratától a Budapest bármely pontján megtalálható látványossághoz, nevezetességhez percek alatt eljuthat a budapesti szállás elfoglalását követően, minden hotel Budapesten a jó megközelíthetőségre épít, s ennek Ön veszi hasznát.

A budapesti hotelek többsége ezen kívül kiemelten figyel a legkülönfélébb igényekre, az egészség valamint wellness világa mellett a kultúra is ugyanolyan fontos, a jó konyha mellett, s a számtalan szórakozási, bevásárlási lehetőség szempontjából is naprakész információkat kap a hotelek személyzetétől. Travel irodánk kínálatában megtalálható, Budapest belvárosában levő hotelek, budapesti szállások között is találhatók a legkülönbözőbb helyeken hotelek, szállodák, panziók, privát apartmanok Budapesten, s egyéb budapesti szállások.

Minden budapesti hotel a saját jellemző környezete, csendje vagy épp mozgalmassága miatt teszi változatossá valamint egyedivé a budapesti minőségi hotel kínálatot. Buda, Budapest Duna szakasz folyás szerinti jobb oldalán található, a parttól nyugatra terül el ez a nyugodtabb városrész. Nemes, patinás szépségét, nyugalmát, elegáns épületeit a hagyomány s minőség egysége jellemzi, s a Budán található hotelek közül mindegyik hasonlóan patinás, a nemes kialakítású belső tereivel, míves valamint különleges bútorzatával a luxust testesíti meg, olyan hotelek esetében is gyakran, melyeknek ötnél kevesebb csillaga van. Pestre az jellemző, hogy sík terület, Buda ezzel szemben szinte teljes egészben dimbes-dombos, egyes részein hegyoldalakból áll. Ön a travel irodánk kínálatából kiválasztott budapesti szállás elfoglalása után érezheti a legnemesebb, s legtermészetesebb luxust, még ha egy háromcsillagos hotelt választ is, vagy egy csendes kis apartmant, ahonnét látható Buda panorámája. A Duna közelében olyan régi épületeket, utcákat láthatunk Budapesten, melyek Budapest egész központi részére jellemzőek. Ezek Budapest legmodernebb épületeivel képeznek egységet.

 A budapesti szállás elfoglalását követően a kilátás a folyóra kárpótolja az embert azért az enyhe nyugtalanságért is, ami a túlságosan pezsgő belvárosi élet forgatagából ered. Budapest Margit híd s Szabadság híd közötti része, a Budai Várnegyeddel együtt az UNESCO Világörökség része. Az itteni hotelek nagyon jó választásnak bizonyulnak. Itt található meg, könnyen megközelíthető környezetben a híres budapesti gyógyfürdők többsége is, a Lukács, Király, Rudas, Gellért fürdők.

Ezek egyedülálló, elegáns wellness élményt nyújtanak Önnek és családjának, a fürdőkben nagyon jó gyermekprogramok is vannak.

A hotelek közül, számos budapesti hotel kínál csomagajánlatban belépőt valamelyik történelmi fürdőbe. E fürdők a wellness hagyományos és nemes, patinás formáját nyújtják Önnek. A Dunától távolodva, néhol mindössze pár szász méter távolságra, máshol 2-3 kilométerre kertvárosi környezet, majd zöldövezet található, ez Budapest egyik legszebb, legnyugodtabb része s az itteni budapesti szállások többsége igen családbarát és csendes. E budapesti szállások közelében sokféle érdekes látnivaló van.

Budapesten Buda belvárosában ugyanúgy láthatóak a nagy, akár több száz fős rendezvények céljára is megfelelő konferencia hotelek, mint a kicsi, ám hangulatos hotelek, budapesti szállások, s többségük nagyon jó és naprakész wellness szolgáltatásokat is nyújt Önnek. Sokféle budapesti szállás elfoglalása lehetséges travel irodánk kínálatában akciókkal, kombinált ajánlatokkal. Karácsony, Szilveszter alkalmából és Valentin napra meghirdetett üdülési csomagokat a hotelek Budapesten rendszeresen elérhetővé tesznek travel irodánk weblapján.

Budapest központjától kifelé utazva, ahogy egyre nő a zöld terület mennyisége, s a madárcsicsergés is nagyon szépen hallatszik, úgy növekszik a saját kerttel ellátott budapesti családi panziók, budapesti szállások, kisebb szállás fajták száma egyaránt. Budapest területén az itt található szállások megközelíthetőek tömegközlekedési eszközökön, pl.: busszal, villamossal, az M2 metróútvonalon, egyszerűen, valamint gyorsan, akár 5-10, messzebbről 15-25 perc alatt.

A termálvízre épült hotelek többsége Budapest területén gyógyvízzel is szolgálja az Ön kényelmét, egészségét budapesti üdülése során. A minőségi, egyben változatos wellness szolgáltatásokkal is összeköthető minden esetben a gyógyfürdőzés, a pihenés Budapesten.

A travel irodánk kínálatában szereplő hotelek, budapesti szállások kiváló személyzettel s felszereléssel rendelkeznek, ünnepi csomagjaik emellett, mind Karácsony, mind Szilveszter alkalmával, kedvezmények sokaságával vehetőek igénybe, s ezeknek nagy része wellness szolgáltatásokkal valamint széles programkínálattal is egybekötve érhető el travel irodánk tematikus csomagajánló lapján.

Budapest területén megtalálható termál hotelek: - Budapest vonzáskörzetében a legjobb gyógy hotelek, spa hotelek érhetőek el. Extravagáns, vagy szolidan elegáns, vagy épp bohókás belső berendezés, minőségi környezet és kiszolgálás jellemzi travel irodánk kínálatában szereplő budapesti hoteleket. A hotelek Budapesten többségükben a minőségnek megkérik az árát, de aki igazán felejthetetlen, csalódásoktól, bosszúságoktól mentes pihenést, üdülést szeretne Budapest városában, annak a legjobb választás, ha travel irodánk kínálatában is, elsőképp a minőség lesz az irányadó a választásában. Ha Ön úgy érzi, hogy a kiválasztott budapesti hotel képes arra, amit Ön elvár tőle és az összes szükséges –fent tárgyalt- információt megérdeklődte akár a hoteltől, akár travel irodánk ügyfélszolgálatától, akkor bátran választhatja a hotelt, csalódni nem fog. A körültekintő választás a szép és gondtalan budapesti wellness hétvége, üdülés, szórakozás, pihenés kulcsa. Travel irodánk válogatottan jó, megbízható, elegáns budapesti hoteleket kínál Önnek, melyeknek szolgáltatásai között Ön tematikusan keresve kiválaszthatja azt, ami a legjobbnak is bizonyul majd a gyakorlatban az Ön számára.

 A budapesti hotelek akciós csomagajánlatai félpanzióval, valamint teljes panziós formában is elérhetőek honlapunkon, Karácsony, Szilveszter alkalmából travel irodánk bemutatja Önnek a legjobb, legvonzóbb ünnepi üdülési ajánlatokat, melyekben egy csomó szolgáltatás, nagyon jól megéri, jobban, mintha külön venné igénybe azokat. Emellett last minute ajánlatokkal is várja Önt travel irodánk, mert számos hotel last minute ajánlata igen gazdaságos, s Ön, ha jobb áron tud időt szakítani adott időszakban pihenésére, miért ne tenné?

 

Budapest a wellness, a bevásárlás, az igazi magyaros szórakozás európai központja, melyben a budapesti szállások, hotelek százai várják Önt és családját, üzleti partnereit is.

Budapesten a hotelben a wellness kikapcsolódás, gyógyfürdő használata mellett a város szépségei is szórakoztatják Önt, kulturális emlékek rengetegében gyönyörködhet. A magyar termálvíz gyógyító hatása egész Európából Budapestre vonzza a turistákat, Ön se hagyja ki Budapest megannyi üdülési, szórakozási, pihenési lehetőségét, válasszon kedvére travel irodánk budapesti hotel ajánlataiból!

A budapesti szállások közül szinte mindegyik kihasználja és bemutatja a főváros által nyújtott páratlan lehetőségeket, s Ön ezért kiválóan kikapcsolódhat, ha nyaralás, pihenés, kikapcsolódás céljára Budapestet választja. Travel irodánk válogatott Budapest területén a termál, emellett gyógy hotelek jelentős része ezzel együtt konferencia hotel is, ahová üzleti találkozóit nagyon nagy sikerrel megszervezheti, emellett a hotelek segítenek abban, hogy az egész rendezvényt a legmagasabb minőségben bonyolíthassa le.

Budapesten már számos négycsillagos, ötcsillagos új építésű, modern hotel van, s háromcsillagos modern budapesti hotelek is nagyon elegánsak. E hotelek egyben design hotelek is, vagy a divat világa hat berendezésükre, stílusukra. Budapesten valamint Budapest vonzáskörzetében az egyik legszebb, legüdítőbb stílusvilágú szállodatípust jelentik a modern építésű hotelek. Ön, a budapesti szállás elfoglalását követően egy ilyen modern, stílusos, pl. fashion hotelben szépségét, testi-lelki egészségét ápolhatja.

A budapesti modern hotelek összképét a divatot követő, korszerű belsőépítészeti megoldások, emellett az egyedi színvilág alakítja. A belvárosi elhelyezkedés nagyon fontos a modern, esetleg meghökkentő stílusú hotelek esetében Budapesten. Ezek a kellemes, modern hotelek Budapest szívében, a legjobb kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekhez a igen közel találhatóak. A budapesti hotelek személyzete igyekszik megismerni az egyes vendégek egyedi szokásait, igényeit, emellett ízlését. Ezért Önt is kiemelt figyelemben részesítik majd, személyre szabott kiszolgálással az Ön leggondtalanabb pihenését segítik. A travel irodánk kínálatában szereplő budapesti szállások meglehetősen barátságosak, s mindegyik a maga nemében stílusos. Az igazi szépség, stílus kortalan, s ez az egyszerű elegancia a kisebb budapesti szállások esetében is általánosságban jellemző. Minden hotel Budapesten egyénileg saját hangulattal, stílussal várja Önt, travel irodánk kínálatában nézelődve találja meg közülük az Önnek leginkább tetszőt.

Ha Ön 2, vagy több gyermekével utazna Budapestre, akkor azok a budapesti szállások a legjobbak Önnek, melyekben vannak családok számára ideális, egy légterű, esetleg egymás melletti összenyitható családi szobák.

Az egybenyitható nagyobb hotelszobákban kényelmesen elfér az egész család, s kedvezőbbek az árak is. A budapesti szállás elfoglalása előtt sokszor az ilyen szempontokat is érdemes figyelembe venni, mielőtt választ. Például a 3, 4 csillagos hotelekben, budapesti szállásokon általános, hogy van olyan tágas családi szoba, ahol 4 fő is részére is kényelmesen megoldható az alvás, pihenés, úgy is, hogy a gyerekek esti tévézése nem zavarja a szülőket, vagy fordítva. A szobákban többnyire van 4 ágy, vagy 1 franciaágy és 2 heverő, a budapesti hotelek kiválasztásánál a budapesti szállás elfoglalása előtt érdemes már ezt megkérdezni.

Kialakításuknak köszönhetően a budapesti hotelek, budapesti szállások kínálatában ezek a szobák többgyermekes családok mellett, baráti társaságoknak is ideálisak.

Travel irodánk kínálatában összegyűjtöttük a családi budapesti szállások, hotelek listáját, melyek gyermekes családok, baráti társaságok számára nagyon jók. A budapesti hotel, szállás elérhetőségén érdemes részletes ajánlatot kérni, amiben a létszám, s a gyerekek életkorára vonatkozó kedvezmények, árak is fel vannak tüntetve.

Több napra Budapestre érkező családok számára nagyon sok komfortos budapesti hotel található meg travel irodánk kínálatában, például Budapest zöldövezetes területein, travel irodánk kínálatában megtekinthetőek sok fotóval ezek a nagyon szép, jól kihasználható budapesti családi hotelek. Az egyes részletkérdéseket a kiválasztott budapesti hotellel telefonon érdemes egyeztetni, például hány gyermeket tudnak a szülőkkel egy szobában elszállásolni, s hány éves gyerekek jöhetnek, ugyanis egyes hotelekben a legkisebb gyermekek igényeire nincsenek specializált szolgáltatások. Nézze meg travel irodánk kínálatában a budapesti hotelek mellett, hogy lehet –e háziállatot hozni a hotelbe, s hány gépkocsi elhelyezésére van lehetőség a hotel garázsában.

Osztálykirándulás Budapesten: diákcsoportok számára nem hiába a legnépszerűbb úti cél Budapest, hiszen egyetlen osztálykirándulás alkalmával rengeteg érdekes és hasznos dolgot ismerhetnek meg a tanulók a magyar történelemből, kultúrából, művészetből. Ma már számos hotel van Budapesten, melyek tanulócsoportokat is szívesen fogadnak. Mindenképpen meg kell érdeklődni, mielőtt travel irodánkban lefoglalják a tanulók számára a szállást a budapesti hotelben, hogy a tervezett időpontra van –e annyi férőhely, hogy mindenkinek jusson, s arra is gondolni kell, hogy esetleg egy –egy szülő el szeretne jönni gyermekével és később szól, vagy egy –egy gyerek visszamondja az utazást valamilyen okból. Egyáltalán nem mindegy, hogy a hotel ezeket az életben gyakran előforduló eseteket mennyire tudja rugalmasan, vagy épp megértően kezelni.

A budapesti szállás elfoglalása megfelelő tájékozódás után történjen mindig, mert így bosszúságoktól kímélheti meg magát. A diákcsoportok számára általában előre meghatározott menüt tudnak felkínálni a hotelek, akár reggeliről, akár ebédről, vacsoráról van szó. Érdemes a panziós ellátást választani, ha nagy a gyerekek létszáma, mert egyáltalán nem biztos, hogy az ebédet a budapesti éttermekben könnyű lefoglalni egyszerre pl. 30 gyerek számára. A hotelek általában két, vagy háromféle választható ételt kínálnak, hogy a tanulók közül a válogatósabbak is egészen biztosan egyenek.

Budapesti szállások különféle befogadóképességgel, különböző típusban működnek kifejezetten iskolás csoportok fogadására is, travel irodánk kínálatában is számosan találhatóak nagyobb, alkalmas hotelek. Budapest területére érkező itthoni, esetleg a helyismerettel nem rendelkező, külföldi diákcsoportoknak nehéz a megfelelő szállás, budapesti hotel kiválasztása. s egyáltalán nem mindegy, hogy a budapesti szállás elfoglalása milyen feltételekkel elérhető (például lehet-e hangosan bulizni a gyerekeknek, fiataloknak, s ha igen, hány óráig). A belvárosi, nagyobb szobakapacitású hotelek, budapesti szállások főleg az egyéni vendégeik nyugalmára hivatkozva általában nem fogadnak iskolás csoportokat. Számos kisebb szállás, s általában a kicsi budapesti szállások többsége nem rendelkezik annyi szobával, hogy akár mindössze egy 20-25 fős diákcsoportnak szállást tudjanak adni, gyakran mindössze 15-17 embernek elérhető egyszerre egy helyen a budapesti szállás elfoglalása, ez pedig a nagyobb csoportok számára nem járható út. Egyes budapesti szállások esetében az okoz problémát, hogy a reggelin kívül nincs más étkezési lehetőség, így nem rendelhető félpanziós ellátás.

Diákcsoportokat kísérőknek, szervezőknek, szülőknek valamint tanároknak, a megfelelő hotel, szállás kiválasztása esetén a szállás, budapesti szállások elhelyezkedését is figyelembe kell venniük, hogy az előre betervezett kirándulások, s az esetleges szabadprogramok alatt tömegközlekedési eszközökkel is egyszerűen elérhetőek legyenek a látnivalók, illetve hazafelé a szállás is, számukra budapesti szállás elfoglalása előtt elsősorban az elhelyezkedést kell figyelembe venni a elérhető budapesti szállások listájából, amelyek tudnak diákcsoportokat elszállásolni.

 

 

 

Hotelek, budapesti igényes, elegáns szállodák konferenciákhoz, üzleti találkozókra, csapatépítő tréningek szervezése céljából Budapesten

Budapest a magyar üzleti élet központja fővárosunkként, s a külföldi üzleti partnereit Ön is nagyobb sikerrel hívhatja meg egy elegáns és minden szempontból megfelelő, modern konferencia, illetve business hotelbe. A budapesti konferencia hotelek többsége Budapest üzleti negyedében, illetve ahhoz közel található, elegáns, világos és tiszta környezetben. A nyüzsgő élet rohanását a business hotelek gyakori kiváló wellness szolgáltatásai ellensúlyozzák Ön és kiemelt üzleti partnerei számára. A konferencia hotelek Budapesten a legszínvonalasabb szolgáltatásokat kínálják, miközben a konferenciatermek mindig a legmodernebb technikai újításokkal felszereltek.  Négy –és ötcsillagos business hotelekben nagyobbrészt az üzleti világ igazán erőteljes, vezető tagjai szállnak meg. A konferencia hotelek zárt s őrzött parkolóval ellátottak Budapesten, s az esetek többségében helyben rendelkeznek kiváló wellness szolgáltatásokkal is, s ezekre még nagyobb szükség van a business hotelekben, ahova az ember nemcsak pihenni, hanem üzleti ügyeit intézni is megy. Travel irodánk kiemelt válogatással rendelkezik a legkiválóbb business hotelekből Budapesten.

A 3 csillagos budapesti konferencia hotelek szintén a központban vannak a fővárosban, a hotelek személyzete barátságos és segítőkész, s mindenben segítenek Önnek, hogy rendezvénye, előadása teljesen problémamentes és sikeres legyen. Tekintse meg travel irodánk ajánlatait, nagyon sok szép, elegáns három csillagos konferencia hotelt tartunk nyilván Budapest és vonzáskörzete területén. Internet mindenütt jár a vendégeknek, ami gyors és megbízható.

Budapest területén olcsóbb, kedvezőbb szállások is nagy számban elérhetőek, kellemes apartmanok, gyakran zöldövezetben, nagyon jól kihasználhatóak az egész család számára.

Sokféle elrendezésű szobát választhat, a budapesti szállás elfoglalása, a budapesti hotel kiválasztása során. Különböző kiegészítő szolgáltatások érhetőek el, s ezeknek nagy része mind felsorolásra kerül travel irodánk táblázataiban is. A business hotelek, konferencia hotelek szobái nagyrészt tágasak és modernek, Internet kapcsolatot minden vendégnek biztosítanak. A business hotelek, budapesti konferencia hotelek kitűnő parkolási lehetőséget is biztosítanak általában, gépkocsijára zárt, őrzött parkolóban vigyáz a hotel személyzete.  Ezek részleteit is megtalálja travel irodánk leírásaiban a business vagy más hoteleknél.

Business hotelek Budapesten a legideálisabb konferencia helyszínek, mert a legmodernebb technika található meg a magyar üzleti élet központjában.

Budapest legfontosabb üzleti városrészeiben, a háromtól az ötcsillagosig várják Önt a belvárosi business hotelek, melyek mind az üzletembereknek, mind a konferencia vendégeknek nagyon sokféle szép élményt, kikapcsolódást is adnak amellett, hogy a konferenciának biztos sikere lesz egy igazán erre szolgáló budapesti business hotelben. Travel irodánk kínálata a legjobb budapesti business hoteleket, konferencia hoteleket tartalmazza. Emellett a legtöbb budapesti hotel amúgy is rendelkezik konferenciateremmel valamint internet eléréssel. Bármelyik minőségi hotelre esik is választása, travel irodánk kínálata Önnek a legjobbat nyújtja. Budapest vonzáskörzetében is találhatóak szép számmal wellness, emellett konferencia hotelek, melyek harmonikusak, szépek, a környező vidék nyugalma teljesen elősegíti, hogy Ön és üzletfelei remekül kikapcsolódjanak itt, miközben üzleti ügyeiket intézik.

Kiadó lakások és a privát apartmanok Budapesten:

Egy rövidebb üzleti út, konferencia sorozat, tanulmánymunkákhoz szükséges Budapesten töltött idő nem olyan, amihez egy hagyományos hotel, szállás alkalmas lenne, mert a budapesti hotelek mellett itt sokkal jobb alternatíva lehet a budapesti kisebb apartman. Ilyen rövid időre, pár hétre az albérlet sem éri meg. Erre az esetre valamint egy hosszabb pihenésre nagyon is jól kihasználható egy budapesti bérelhető apartman szállásként, Önnek. Travel irodánk elegáns és kellemes, csendes környezetben lévő apartmanokat kínál Önnek Budapesten.

Travel irodánk kínálata bemutatja, hogy az egyik legpraktikusabban kihasználható szállás az apartman, ha a család, kisebb baráti társaság több hetet szeretne Budapesten eltölteni. Ha a budapesti hotelek jellemző szolgáltatásai, a 24 órás recepció a szobaszerviz, úszómedence és helyben igénybe vehető wellness szolgáltatások,akkor Ön travel irodánk nagyon szép apartman kínálatából egészen biztosan megfelelőt tud választani.

Travel irodánk széles és minőségi kínálatát a leggondosabb és legmodernebb szempontok alapján állítottuk össze. Travel irodánk budapesti hotel és apartman kínálata a legmodernebb és legkülönlegesebb utazói igényeknek is igyekszik megfelelni. Töltsön egy igazán felejthetetlen, kellemes élményekkel teli üdülést, pihenő wellness hétvégét Budapesten, Európa legizgalmasabb és legsokoldalúbb fővárosában! Travel irodánk kínálatában megtalálható összes budapesti hotel, Budapest vonzáskörzetében lévő apartman, hotel nagyon jól megközelíthető és Budapest látnivalói akár autóval, akár tömegközlekedéssel elérhetőek e szállásokról Budapesten. Akár családja, akár üzleti partnerei, baráti társasága tartanak Önnel budapesti üdülésében, travel irodánk folyamatosan frissülő, gondosan válogatott hotel kínálata Budapestet Önnek igazán elérhetővé és élvezhetővé teszi, s mindenki jól fogja érezni magát, megtalálja a számára legmegfelelőbb programot a sokoldalú magyar fővárosban. Nagyon szép és izgalmas fővárosunk van, érdemes kihasználni közelségét, jó adottságait, a budapesti hotelek kiváló szolgáltatásaival együtt, melyeket travel irodánk kínálatában a jellemzéseknél, egészen pontosan mindenütt megtalál, hogy Önnek minél biztosabb és könnyebb legyen a választás a budapesti szállások, hotelek, apartmanok közül.

Hotelek, szállások Budapesten

Legkedveltebb úticélok